Om klinikken

MEDISPA v/ Azita Andersen

Klinikken er skabt af kosmetisk sygeplejerske og kosmetolog Azita Andersen, med troen på at naturlig skønhed ligger i de personlige træk. Derfor er vores fokus at finde frem til hvad det er der får netop dig til at smile af dit spejlbillede og fremhæve det på bedste vis, så du hver dag kan føle at omverden ser dig, som du føler dig på en god dag.

Vi anvender de nyeste behandlingsmetoder og teknologier inden for æstetik, og er specialiserede i PRP (vampyrbehandling) og behandling med botox med fokus på at bevare den naturlige mimik. Derudover har vi stor erfaring med filler-behandlinger, også kendt som Restylane og Juvéderm.

Klinikken er registreret og godkendt af Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandlingssted.

MEDISPA: Vi kombinerer flere års klinisk erfaring på medicinsk afdeling med en veludviklet æstetisk sans, til at give dig en skræddersyet behandling, der passer til lige netop dig. Klinikken tilbyder en bred vifte af højtspecialiserede kosmetiske behandlinger, som alle har til formål at vedligeholde hudens naturlige funktioner og minimere uønskede forandringer, så du kan føle dig som en frisk og selvsikker udgave af dig selv.

MEDISPA: Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas under hele processen, og vores dygtige behandlere og vores lyse omgivelser vil sørge for, at dit besøg hos os føles afslappet og komfortabelt. Vi fungerer som din hemmelige oase, der genoplader dig og understreger din indre såvel som ydre skønhed. Vi glæder os til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Beliggenhed
Centralt i Ballerup centrum, nær parkering, bus og tog.

Hold-An Vej 75
2750 Ballerup

Klinikken har egen parkeringsplads. Derudover må der holdes frit lige ude foran.
Velkommen til MEDISPA

Middelaldrene kvinde der smiler

Anti-age eller pro-age?

Med tiden får vi alle rynker, linjer, furer, fordybninger - kært barn har mange navne. Disse linjer er ikke kun tegn på alder, men også de livserfaringer og minder som man har fået med sig. Derfor er vi hos MEDISPA store fortalere for at man ikke udvisker alderstegn på enhver bekostning, men blot formindsker dem der får dig til at se mere gammel, træt eller trist ud, end du føler dig indeni.