Anti-age eller pro-age?

"...jeg elsker mine stjerneskud (red.: smilerynker ved øjnene) men kan simpelthen ikke fordrage 11-tallet mellem brynene..." - Sanne Vorum, Holte




De kære linjer

Med tiden får vi alle rynker, linjer, furer, fordybninger - kært barn har mange navne.

Disse linjer er ikke kun tegn på vores alder, men også de livserfaringer og minder som vi har fået med os. Derfor er vi hos MEDISPA store fortalere for at man ikke udvisker alderstegn på enhver bekostning, men hylder dem der klæder os.

Hvis man synes at udseendet er ældre ud end man føler sig, kan man blot formindsker de linjer der får dig til at se mere gammel, træt eller trist ud. På den måde kan du se friskere ud og stadig ligne helt dig selv.



Glimt i øjet

Din selvopfattelse er vigtig! "Beauty is in the eye of the beholder" og hvis du anskuer dig selv som skøn og værdi, vil du opleve at din udstråling får andre til at gøre det samme. Hos MEDISPA vover vi derfor at påstå, at skønhed i højere grad handler om selvaccept. Du er allermest smuk, når du finder selvværd i hvem du er.


MEDISPA vil gerne hylde vores forskelligheder og personlige træk. Vi vil gerne være med til at du føler dig som den bedste version af netop dig.

Det første step til en behandling hos MEDISPA er at booke en konsultation hos vores dygtige behandler. Vi bruger meget tid på at lytte til dig og give dig en grundig vejledning, så du er velinformeret om dine muligheder og føler dig tryg gennem hele processen til et vellykket resultat.




Book en gratis og uforpligtende konsultation hos sygeplejersken HER.