Permanent hårfjerning

Der er mange måder at fjerne uønsket hår på: barbering, pincet, epilering og voks er bare nogle af dem. Fælles for dem er at effekten er kortvarig og at du ofte bliver efterladt med røde knopper og indgroede hår. Hvis du, ligesom mange andre, ønsker at bruge tiden på noget bedre, så kan vi hjælpe dig.

Hos MEDISPA er du i gode hænder

Her behandler vi kun med den nyeste og sikreste teknologi inden for permanent hårfjerning, nemlig Ellipse IPL. Ellipse har sat standarden for kosmetiske laser/IPL-behandlinger verden over. Grunden er simpel: dobbeltfiltrering af lyset giver effektive resultater og minimerer risiko for unødig opvarmning af omkringliggende væv. Der er derfor ikke behov for køling eller anden form for smertelindring undervejs.

Men en maskine er kun så god som dens bruger. Heldigvis kan du være sikker på at få en optimal behandling hos vores kompetente sygeplejerske. Udover at have mange års erfaring med netop IPL og laserbehandlinger, er hun klinisk specialist inden for Ellipse IPL og laser. Det betyder i praksis at hun jævnligt underviser nye og eksisterende kosmetiske sygeplejersker i IPL og laserbehandlinger.

Du er altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan drøfte dine ønsker.

Inden en behandling med IPL laser, anbefaler vi, at du:

  • Undgår solarium og soleksponering 4 uger inden behandling

  • Du må gerne barbere dig, men undgå at vokse, bruge pincet eller epilere de uønskede hår fire uger inden behandlingen, da IPL laseren kun har effekt på hår, der er i vækst.

  • Du skal barbere dig dagen før din behandling.

  • Undgå at eksfoliere eller peele huden kraftigt en uge inden behandling - dette er mest relevant ved behandling i ansigtet.

Selve behandlingen

  • Du bliver modtaget af vores kosmetiske sygeplejerske og får et par specialbriller, du skal bære under behandlingen. Det område, som skal behandles, får påført ultralydsgel for at lede laserlyset bedst muligt ned i huden.

  • Når hele området er behandlet færdigt, fjerner vi ultralydsgeleen og smører dig med beroligende creme og solfaktor.

  • Nogle kan opleve let ubehag forbundet med behandlingen, oftest beskrevet som "tandstikker der prikker" eller "små elastikker der springer". Du har mulighed for at prøve at mærke hvordan behandlingen føles, under konsultationen, inden du beslutter dig for at booke en tid.

Efter behandlingen

  • Vi anbefaler, at du undgår soleksponering på det behandlede område i mindst fire uger. Hvis sol ikke kan undgås skal du så vidt muligt forsøge at tildække det behandlede område med tøj, eller anvende en solcreme med en høj sol-faktor, allerhelst 50.

  • De fleste oplever, at der sidder en lille rest hår i hårsækken, og derfor kan det se ud som om at få hår fortsætter med at vokse efter behandlingen. Det er heldigvis ikke tilfældet, og disse hårrester falder af helt automatisk efter nogle dage eller uger. Det er blot "beviset" på at håret effektivt er destrueret.

Da hårvækst er meget individuel, anbefaler vi at du booker en konsultation, så vi kan vurdere hvor mange behandlinger du skal have for at få opfyldt dine ønsker, og for at få svar på alle dine spørgsmål.

Ønsker du også at droppe skraberen? Book en gratis og uforpligtende konsultation. Vi glæder os til at se dig.