Karsprængninger

Karsprængninger er små fine overfladiske blodkar der har forvildet sig op i det øverste lag af huden, hvor de ikke har nogen funktion. De sidder ofte i ansigtet og på benene og er ganske ufarlige, men ikke desto mindre er de ofte uønskede og opfattes som en kosmetisk plage. Vi kan behandle dine karsprængninger effektivt, så din hud igen bliver fin og ensartet. Vi anvender Ellipse IPL til at fjerne karsprængninger. IPL står for “Intense Pulsed Light” og den sender et bredt spektrum af lysglimt ud med flere bølgelængder. Det særlige ved Ellipse IPL er at den har en patenteret dobbelt-filter teknologi. Dvs. at den ikke kun filtrerer ineffektive lysbølger fra, som de andre maskiner på markedet, men at den også bremser alle lysbølger der er i det spektrum hvor vabler og forbrænding typisk opstår. Det gør at vi kan give dig en meget sikker og svær effektiv behandling, hvor langt de fleste vil se stor forbedring allerede efter første behandling.

Du skal booke en konsultation, så vi kan høre om dine ønsker og planlægge et behandlingsforløb til dig. Det er ganske gratis og uforpligtende.

NB: Karsprængninger er ikke det samme som åreknuder.

Inden behandlingen, anbefaler vi, at du:

  • Undgår soleksponering, solarie og self-tan fire uger inden din behandling.
  • Ikke indtager blodfortyndende medicin et par dage inden behandling (efter aftale med egen læge).

Selve behandlingen:

  • Vores kosmetiske sygeplejerske tager mod dig og renser det område, som skal behandles.
  • Du får påført ultralydsgel.
  • Behandlingen vil se ud som små lysglimt og bliver oftest beskrevet som små "elastikker" der springer eller som at blive prikket med en tandstik.
  • Når behandlingen er færdig, fjerner vi gelen og påfører det behandlede område en beskyttende solfaktor.

Efter behandlingen:

  • Du kan være en lille smule rød og hævet på det behandlede område, men det vil som regel aftage samme dag eller dagen efter.
  • Vi anbefaler, at du ikke udsætter det behandlede område for sol de næste fire uger. Kan du ikke undgå dette, skal du huske høj solfaktor (50+)
  • Hvis der er behov for flere behandlinger skal der gå 4 uger inden din næste behandling. Til konsultation kan sygeplejersken give et estimat af hvor mange behandlinger der vil være behov for.

De fleste behøver et behandlingsforløb på 2-4 behandlinger for at få bugt med de uønskede sprængte blodkar. Kunne du også tænke dig at få fjernet dine? Book en gratis og uforpligtende konsultation. Vi glæder os til at se dig.