Filler

Fillers er, som navnet antyder, et middel til at udfylde tabt volumen i ansigtet eller forme og forstørre, for eksempel læber. Det er alfa og omega, at alle vores behandlinger ender ud i et naturligt resultat, og derfor har vi nøje udvalgt Juvéderm som vores fillerprodukt. Juvedérm har en bred vifte af specialudviklede fillers, med forskellige egenskaber, som muliggør at skræddersy behandlingen til dig, med dine individuelle behov.

Fillers anvendes udover læbeforstørrelse også til kinder, hage og ansigtskonturering, for eksempel til at udligne folder, stramme op og skabe symmetri.


En behandling med filler varer cirka 30-45 minutter, og du vil kunne se øjeblikkelig forandring. Det fulde resultat ses dog først efter 1-2 uger. En behandling holder i 9-18 måneder, afhængig af produkt og behandlingsområde samt din anatomi.

Inden din behandling med Juvéderm, skal du til en konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis. Her vil vi forklare om behandlingen, og her har du mulighed for at fortælle om dine ønsker og stille alle dine spørgsmål. Sammen finder vi den bedste løsning til dig. Det er vores vision, at du skal ligne dig selv, bare forynget. Vi vil derfor aldrig behandle mere, end vi synes er æstetisk korrekt.

Efter konsultationen har du en betænkningstid på 48 timer.

Inden behandlingen anbefaler vi, at du:

 • Undgår at indtage blodfortyndende midler nogle dage inden behandling. Det gælder smertestillende, fiskeolie og blodfortyndende medicin. Det er også en god idé at undgå alkohol dagen inden.

 • Ankommer til klinikken uden make up

Selve behandlingen

 • Vores kosmetiske sygeplejerske taget et før-billede af dig og sørger for, at du sidder komfortabelt og føler dig tryg. Hun vil påføre bedøvende creme på de områder, der skal behandles, så det bliver så smertefrit som muligt.

 • En behandling med filler tager længere tid end en behandling med botox, fordi vores dygtige behandler skal bruge sin faglighed og æstetiske sans til sit yderste for at forme filleren ind i din hud, så resultatet bliver enestående. Normalt tager det 30-45 minutter, men det afhænger selvfølgelig af, hvor mange områder, du skal have lavet.

Efter behandlingen

 • Du vil øjeblikkelig se et resultat, men lige efter behandlingen er injektionsområdet mere hævet end det endelige resultat, som vil kunne ses efter 1-2 uger

 • Lige efter behandlingen er det normalt, at du oplever let rødme, ømhed og hævelse. Dette vil gå over efter et par dage og er helt ufarligt.

 • Du kan eventuelt tage antihistamin for at reducere hævelse

 • Vi anbefaler, at du ikke dyrker hård motion 24 timer efter behandlingen

 • Undgå sauna de næste 24 timer

 • Undgå ansigtsbehandlinger de næste 24 timer

 • Hvis du har fået fillers i læberne, bør du undgå retinol, vitamin C, oliebaseret make up og læbestift de næste 24 timer

 • Efter to uger inviterer vi dig til et kontroltjek for at sikre, at alt er som det skal være og at du er tilfreds med resultatet. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os inden, hvis du har spørgsmål.

Bivirkninger

En injektionsbehandling kan medvirke til let rødme, blå mærker, hævelse og ømhed. De er ganske ufarlige og går over efter et par timer til et par dage (dog kan der gå en uge, hvis behandlingen har været filler i læberne). Udover dette er der meget få bivirkninger forbundet til anvendelse af Juvéderm, og de er meget sjældne. Det gælder allergiske reaktioner og knuder, som ofte skyldes hævelse ved injektionsområdet. Hvis du føler ubehag eller er utryg, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved alle injektionsbehandlinger er der risiko for infektion, så det er vigtigt, at du holder området rent, specielt det første døgn efter injiceringen.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan fillers kan forynge dit udseende og skabe mere volume? Du er velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation. Vi glæder os til at tage imod dig og høre om dine behov!

Husk at du inden din første behandling med Juvederm hos os skal til en obligatorisk forundersøgelse hos vores sygeplejerske. Dette er gratis og skal laves senest 2 dage før behandlingen.